SZOLGÁLTATÁSOK

TANÁCSADÁS

Bizonytalan abban, hogy mi a legjobb konstrukció Önnek? 

Nem tudja milyen autót válasszon? 

Az auto:NEXT Flottakezelő tapasztalt munkatársai egy előzetes tanácsadás keretében felmérik cégének igényeit, majd javaslatot tesznek egy rugalmas, költséghatékony konstrukcióra, mely maximálisan igazodik az Ön elvárásaihoz!

BESZERZÉSTÁMOGATÁS, GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉS

Ügyfeleink válláról levesszük a beszerzés minden terhét! 

Az Ön által kiválasztott járművek megrendelésétől egészen az átadásig minden munkafázist munkatársaink végeznek, Önnek és munkatársainak pedig már csak a gondtalan autózás élménye marad! 

Ne feledje! Nagybani beszerzőként jelentős flottakedvezményt biztosíthatunk Önnek!

SZERVIZ

Egy vállalkozás mindennapjai ma már elképzelhetetlenek gépjármű használata nélkül, melynek karbantartása, javítása azonban rendkívül sok értékes időt vesz el a fontos teendők elől. Már a vásárláskor rengeteg olyan döntést kell meghozni, amelyek speciális tapasztalatot igényelnek, a fenntartás során pedig számtalan költséget és időráfordítást elkerülhetünk, ha körültekintően választunk flottakezelő partnert. Bízza ránk a szervizeltetéssel járó feladatokat! Saját szervizünkben dolgozunk, így gyors és rugalmas az időpontfoglalás is, a munkálatok pedig mindig időre elkészülnek!

ASSISTANCE

Az auto:NEXT Flottakezelő akkor sem hagyja magára ügyfeleit, ha valamilyen probléma adódik a használat során!

Belföldön és külföldön történt saját hibás töréskár esetén a hazai biztosító rendezi a kárt. 


A segélyszolgálat telefonszáma: 

(+36-80) 204-256

Telefonszám külföldről: 

(+36-1) 345-1781

GUMI MENEDZSMENT 

Szeretnénk, hogy Ön mindig biztonságban legyen, ennek pedig egyik alapfeltétele az évszaknak megfelelő és megfelelő profilmélységű gumiabroncsok használata.

Ennek érdekében időről időre megvizsgáljuk autóját, és ha az abroncs állapota indokolja, természetesen cseréljük, valamint a normál kopáson kívüli esetekben ( például defekt) is segítünk partnereinknek!

CSEREAUTÓ

Az auto:NEXT Flottakezelő célja, hogy ügyfeleinek semmi másra ne kelljen koncentrálnia, mint saját cégére!

Szükség esetén csereautó szolgáltatásunkkal segítjük ügyfeleinket abban, hogy akkor is mobilak lehessenek, ha autójuk több napos szervizmunkálatok miatt nem használható. Ebben az esetben igyekszünk hasonló kategóriájú autót biztosítani partnereinknek.

HOZOM - VISZEM

Az auto:NEXT Flottakezelő HOZOM-VISZEM szolgáltatása lehetővé teszi, hogy ön csak a munkájára koncentráljon! 

A szervizelés és gumiabroncs karbantartás idejére munkatársaink szállítják el Öntől a járművet és vissza is juttatják telephelyére.

Önnek csak a gondtalan autózás élménye marad!