TARTÓS BÉRLET (OPERATÍV LÍZING) ÉS TELJES KÖRŰ FLOTTAKEZELÉS

SZAKÉRTELMÜNKKEL VÁLLALKOZÁSA CÉLJAIT SZOLGÁLJUK

Flottakezelési szolgáltatásunk legnagyobb előnye, hogy minimalizáljuk Önnek a cégautóval vagy járműparkkal járó ügyintézési, karbantartási, szervizelési, és adminisztrációs terheket. Professzionális hozzáállással és szakértelemmel kezeljük flottáját, kímélve ezzel az Ön értékes idejét. Gépjárművei szakértő üzemeltetésben részesülnek, folyamatosan biztosított a cége mobilitása, történjen bármi is.

Célunk, hogy minden vállalkozás arra fordítsa idejét és energiáját, amihez ért. Az auto:NEXT esetében ez a flottakezelés, amely szenvedélyünk is. Elhivatottan szolgáljuk a vállalkozásokat, hogy azok az általunk biztosított műszaki háttérrel és mobilitással elérjék céljaikat.

Cégünk neve is tudatosítja, hogy az iparág szakértőinek kell lennünk, akik figyelik a következő lépést az iparágban, és keresik a válaszokat a kérdésekre: Mi lesz az autóipar jövője? Merre halad a mobilitás? Mi várható az alacsony károsanyag-kibocsátású járművek területén? Merre haladnak és hogyan változtatják meg a mobilitást a technológiai vívmányok? Hogyan változnak a mobilitás iránti igények?

Olyan időket élünk, amikor az emberek az autók tulajdonlásáról átváltanak az autók szolgáltatásként történő használatára. Célunk, hogy mindig, mindenhol olyan gépjárművet biztosítsunk Önnek, amilyenre épp szüksége van, függetlenül attól hogy Ön egy multinacionális nagyvállalatot, vagy egy kis családi vállalkozást képvisel.

MIT JELENT A TARTÓS BÉRLET?

Tartós bérlet során Ön hosszú távon rendelkezhet a bérelt gépjárművel, komoly előnyöket élvezve azokkal szemben, akik saját autót vásárolnak és tartanak fenn. A szolgáltatás nem véletlenül egyre népszerűbb a  vállalkozások, és ma már a magánszemélyek körében is, hiszen kényelmes és gazdaságos megoldást nyújt a jármű használóinak. Célunk, hogy bérlőként ne csak egy autót kapjon, hanem egy olyan teljes körű szolgáltatást, mellyel üzemeltetési költségeket és időt spórolhat meg magának.

MIÉRT ELŐNYÖS ÖNNEK A TARTÓS BÉRLET?

Akár 0 Ft kezdő befizetéssel is igénybe vehető a szolgáltatás,  nem kell tőkét, likvid eszközt lekötnie gépjármű vásárláshoz.
A bérleti díjak előre tervezhetőek és könnyedén átláthatóak, követhetőek. A jogszabályoknak megfelelően a bérleti díjak költségként is elszámolhatók céges használat esetén, valamint a bérleti díj áfa tartalma is - minimum 50%-ban - visszaigényelhető. Az üzleti használat arányának igazolása - útnyilvántartás vezetése - esetén, ez akár 100%-is lehet.
Flottakezelőként fix havidíjért komplex szolgáltatást nyújtunk a gépjárművekhez kapcsolódó összes fenntartási feladat és probléma kezelésére, függetlenül attól, hogy az Ön flottája egy, öt vagy ötven járműből áll. A futamidő végén a gépjármű visszakerül hozzánk, így elkerülhető Ön számára az autó értékesítésével járó minden nehézség.