Miért érdemes az auto:NEXT Flottakezelőt választania?

A cégautó a legfontosabb munkatársunk, adjuk hát meg neki, ami a tökéletes munkavégzéshez szükséges: a gondoskodást és a szakértelmet! Ha cégautó parkját egy profi flottakezelőre bízza, biztos lehet abban, hogy a problémák helyett a gondtalanság ideje következik!  Már a vásárláskor rengeteg olyan döntést kell meghozni, amelyek speciális tapasztalatot és szakértelmet igényelnek, a fenntartás során pedig számtalan költséget és időráfordítást elkerülhetünk, ha körültekintően választunk flottakezelő partnert. Az auto:NEXT Flottakezelő immár 20 éve azon dolgozik, hogy ügyfeleinek teljes körű és professzionális flottakezelő szolgáltatást nyújtson, tehermentesítve partnereit, mindezt jelentős költségmegtakarítás mellett!

  Válassza az auto:NEXT Flottakezelőt, mert: 

  • ügyfeleink igényeinek maximális figyelembevételével kialakított rugalmas konstrukciókat kínálunk

  • felkészült, tapasztalt szakembergárdával állunk rendelkezésére

  • előre kalkulálhatóak a költségek, nincsenek nem várt elemek, kellemetlen meglepetések

  • kiváló ÁR/ÉRTÉK arányú szolgáltatásokat nyújtunk

  • saját szervizünkben dolgozunk, így gyors és rugalmas az időpontfoglalás is

  • nagybani beszerzőként jelentős flottakedvezményt biztosíthatunk Önnek

  • dedikált kapcsolattartást kínálunk: nincs call center, és várakoztatás

DíJMENTES IGÉNYFELMÉRÉS

Bizonytalan abban, hogy mi a legjobb konstrukció Önnek?Nem tudja milyen autót válasszon?Az auto:NEXT Flottakezelő tapasztalt munkatársai egy előzetes tanácsadás keretében fel-mérik cégének igényeit, majd javaslatot tesznek egy rugalmas, költség-hatékony konstrukcióra, mely maximálisan igazodik az Ön elvárásaihoz!

RENDSZERES ELLENŐRZÉS

Az auto:NEXT Flottakezelőnek fontos, hogy Ön mindig biztonságban autózzon! A járművek rendszeres és alapos ellenőrzése alapvető feladatunk, saját szervizünkben pedig gyorsan, rugalmasan végezzük el! Ha igényli, hozom-viszem szolgáltatásunkkal időt takarítunk meg vállalkozásának, így Önnek csak a munkáját kell végeznie!

BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉS

Egy vállalkozás mindennapjai ma már elképzelhetetlenek gépjárművek használata nélkül, amelyek karbantartása, javítása rendkívül sok értékes időt vesz el a fontos teendők elől. Már a vásárláskor rengeteg olyan döntést kell meghozni, ame-lyek speciális tapasztalatot igényel-nek, a fenntartás során pedig számtalan költséget és időráfordí-tást elkerülhetünk, ha körültekintően választunk flottakezelő partnert. Bízza ránk a szervizeltetéssel járó feladatokat! Saját szervizünkben dolgozunk, így gyors és rugalmas az időpontfoglalás is, a munkálatok pedig mindig időre elkészülnek!

LEGJOBB ÁR

Ügyfeleink válláról levesszük a beszerzés minden terhét!

Az Ön által kiválasztott járművek megrendelésétől egészen az átadásig minden munkafázist munkatársaink végeznek, Önnek és munkatársainak pedig már csak a gondtalan autózás élménye marad!

Ne feledje! Nagybani beszerzőként jelentős flottakedvezményt biztosíthatunk Önnek!