FINANSZÍROZÁSI ÉS OPERATÍV ELŐNYÖK

ÁFA VISSZAIGÉNYLÉS

Az AutoNEXT Flottakezelő szolgáltatásainak igénybe vétele számtalan előnnyel jár!

Ezek közül is kiemelkedő az, hogy a személygépjárművek bérleti díjának ÁFÁ-jának 50%-a visszaigényelhető minden igazolás nélkül, az üzleti használat arányának igazolása esetén viszont ez akár 100%-is lehet!

FOLYAMATOS MOBILITÁS

Az AutoNEXT Flottakezelő vállalja az autófenntartással járó összes terhet!

Amennyiben Ön igényli, olyan szolgáltatáscsomaggal állunk rendelkezésére, amely teljes körű kezelést jelent, mindezt professzionális és költséghatékony módon!

Ilyen lehet például a 24 órás assistant szolgáltatás, a Hozom-Viszem szolgáltatás vagy a GAP biztosítás esetleg egy útnyilvántartó rendszer beszerelése. 

TERVEZHETŐ KIADÁSOK

Flottakezelőként fix havidíjért komplex szolgáltatást nyújtunk, függetlenül attól, hogy az Ön flottája egy, öt vagy ötven járműből áll!

Egyik legfontosabb célunk, hogy ügyfeleink számára olyan konstrukciót kínáljunk, amely tervezhető költségekkel jár, ahol nincsenek váratlan kiadások! 

Mivel a havidíj forint alapú és a teljes futamidőre fix (kivéve az esetleges jogszabályi biztosítási változásokat), így Ön elkerülheti a követhetetlen havidíjváltozást, amit az árfolyam- és kamatlábváltozás okoz.

OLCSÓBB BESZERZÉSI ÁR

Az AutoNEXT Flottakezelő kedvező beszerzési árakat kínál, hiszen nagybani beszerzőként jelentős flottakedvezményt biztosíthatunk Önnek!

Már egy autó esetén is él a flottakedvezmény, a bérleti díj számításának alapja pedig a gépjármű nettó (nem bruttó) beszerzési ára!

NEM KELL TŐKÉJÉT LEKÖTNIE

A vásárlással tőkét kötünk le, amit a cég a könyveiben szerepeltet és melyre szükség lehet vállalkozásunk számára is. A flottakezelés egy olyan komplex szolgáltatás, amely tartalmazza az autók finanszírozását és a teljes üzemeltetését. A vállalkozás flottaszerződés mellett mentesül a gépjárművek beszerzése finanszírozása és üzemeltetési előírások betartásának terhe alól, mindemellett a bérleti díjat mint költséget elszámolhatják.

KÖNYVELÉSI ÉS MUNKAVÁLLALÓI ELŐNYÖK

Az AutoNEXT Flottakezelő olyan konstrukciót kínál Önnek, amely nem csak a járművek fenntartásában segítség.

Egyszerűbbé válik a költségtervezés és a könyvelés is a Flottakezeléssel, mivel a cég havi bérleti díjat fizet járművek használatáért, amely lehetőséget teremt, hogy az autóhasználat jól tervezhető legyen a költségvetés tervezésénél. Személyi kérdésekben is jelentős segítség, hogy nem kell belső erőforrást elkülöníteni a céges autók kezelésére, így nagyobb flotta esetében több munkavállaló bérköltsége is megtakarítható!